Over ons.

Je kunt er niet omheen: er wordt steeds meer online gezocht naar lokale bedrijven. In 2020 vindt zelfs 95% van de consumenten hun bedrijf lokaal.

En tóch focussen veel praktijken binnen Nederland zich niet op hun online vindbaarheid. Mooie praktijken, met passievolle ondernemers, lopen patiënten mis en patiënten lopen een goede praktijk mis. Wij vinden dit zonde! Daarom laten wij mooie praktijken groeien.

Wat begon als een droom, werd in 2019 werkelijkheid.

Chloë en Rémy waren elk afzonderlijk ondernemers in de communicatie/marketing sector. Rémy als online marketeer gespecialiseerd in SEO en SEA, en Chloë creëerde creatieve content voor online communicatie kanalen.

Maar ze wilden meer: hun krachten bundelen om zo samen online verhalen te vertellen. En niet zomaar verhalen… Nadat zij beiden belangrijke behandelingen hebben ondergaan bij zowel fysio- als tandartspraktijken, vinden Chloë en Rémy passie in het ondersteunen van praktijkhouders die vol overgaven een mooi bedrijf runnen. Praktijkhouders die zowel behandelaar als ondernemer zijn en het daarom verdienen om ook online optimaal vindbaar te zijn.

Rémy

Tijdens zijn studie ‘Online Marketing’ maakt Rémy kennis met de combinatie van het analytisch en creatief te werk gaan. Er blijkt vraag naar online zichtbaarheid vanuit ondernemers met een fysieke locatie en daar start voor Rémy een uitdaging.

Ondertussen heeft Rémy meer dan 5 jaar ervaring in de online marketing: SEO, Webdesign, SEA, emailmarketing en sociale media. Zijn doel; geprikkeld worden, met een strategisch oplossing komen en de verbetering doorvoeren.

Chloë

Chloë is open minded, enthousiast en ziet overal creatieve kansen. Als content specialist zet zij ideeën snel om in bruikbare content.

Chloë schrijft, fotografeert en creëert vol passie de zichtbaarheid van bedrijven, projecten en persoonlijke verhalen. Waarom? “Zodat goede ideeën, prachtige praktijken en mooie organisaties worden gezien!”
analyse

Vrijblijvende online kop koffie?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een analyse op maat.